Inschrijven

Eindhoven waardeert

Erkenning en waardering

Vrijwilligers, mantelzorgers en anderszins actieve burgers spelen een steeds grotere rol in de zorgzame samenleving die Eindhoven voor ogen heeft. De dagelijkse belangeloze inzet van alle burgers voor hun omgeving en de samenleving mag dan ook dagelijks gezien en gewaardeerd worden. 

Vrijwilligerspunt en Steunpunt Mantelzorg Verlicht organiseren met hulp van vele maatschappelijk betrokken Eindhovense ondernemers, organisaties en de gemeente Eindhoven de actie 'Eindhoven Waardeert'. Met deze doorlopende actie waardeert de stad alle actieve burgers in Eindhoven. Zij kunnen gebruikmaken van een divers aanbod aan kortingen en acties. Het gaat om producten, sport- en recreatieve activiteiten, workshops en deskundigheidsbevordering.

Hoe werkt Eindhoven Waardeert?

Maatschappelijk betrokken ondernemers en organisaties in Eindhoven bieden tal van producten, leuke activiteiten of workshops aan. Geregistreerde vrijwilligers, mantelzorgers en anderszins actieve burgers kunnen de actiecoupons downloaden die te vinden zijn op de pagina  ‘Acties en kortingen’.

 1. Acties met een limiet
  Van deze beperkte acties mag je 4 keer per jaar gebruikmaken. Je krijgt hiervoor 4 ‘credits’. De credits zijn geldig van 10 november t/m 9 november van het volgend jaar. Op 10 november van het volgend jaar start je weer opnieuw met 4 credits.
 2. Acties zonder limiet
  Van deze acties mag je onbeperkt gebruikmaken. Het kost je geen credit.
 3. Last-minute-acties
  Deze worden gecommuniceerd via een extra nieuwsbrief, dus zorg dat je bent aangemeld voor de nieuwsbrief. Voor deze acties geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Je hoort het via de nieuwsbrief en je meldt je aan via Eindhoven Waardeert. Deze acties kosten je een credit! 

Het hele jaar door worden nieuwe acties aangeboden, dus kijk regelmatig op de website. Elke 2 maanden ontvang je een nieuwsbrief met alle lopende en nieuwe acties van de komende maanden. Dus wil je op de hoogte blijven van alle aanbiedingen, zorg dan dat je in je account, bij ‘Mijn gegevens’, hebt aangevinkt dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Hoe doe je mee?

Je kunt alle acties bekijken. Als je gebruik wilt maken van een actie moet je wel geregistreerd zijn.  

Ben je nog niet geregistreerd, ga dan als volgt te werk: ga naar klik op de knop 'inloggen' rechtsboven in je scherm. Kies vervolgens voor de optie 'ik ben een nieuwe gebruiker'. Vul je e-mailadres in en zet een vinkje voor:

 • ik ben actief vrijwilliger/mantelzorger en ik wil een kortingspas aanvragen
 • ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Vul vervolgens de gegevens in die gevraagd worden en je bent klaar. Er wordt een wachtwoord gestuurd naar het door jou opgegeven e-mailadres, waarmee je kunt inloggen als je deel wilt nemen aan een workshop of actie.
In deze handleiding wordt alles stap voor stap uitgelegd.

Lukt het niet, neem dan gerust contact met ons op via service@eindhovendoet.nl of via telefoonnummer (040) 2193399. We helpen je graag verder.

Ben je al geregistreerd bij Eindhoven Doet, log dan in met je eigen account en check of je je hebt aangemeld voor de Kortingspas. Hoe? Ook dit kun je lezen in de handleiding

Vrijwilligers en actieve burgers krijgen na registratie een (nieuwe) kortingspas toegestuurd. Mantelzorgers kunnen gebruik blijven maken van hun eigen kortingspas voor mantelzorgers.

Let op: de registratie vindt plaats op basis van een e-mailadres. Per e-mailadres kan maar 1 persoon aangemeld worden!

Eenmaal aangemeld of ingelogd, kun je de actiecoupon van de betreffende actie downloaden. Op vertoon van deze coupon en je kortingspas kun je de actie verzilveren. Wil je zien welke acties je geactiveerd hebt, kijk dan in je account. Credits die eenmaal zijn afgeschreven, kunnen we niet meer terugzetten.