Inschrijven

Voordelig passe-partout 2019

Voordelig passe-partout 2019

Vrijwilligers zijn goud waard voor de samenleving. De gemeente Eindhoven wil alle vrijwilligers  graag extra bedanken voor hun inzet. Daarom biedt zij een voordelig passe-partout aan. Hiermee kun je in 2019 voordelig zwemmen bij de gemeentelijke zwembaden de Tongelreep en ir. Ottenbad.

In vergelijking met voorgaande jaren is er wat veranderd rondom het passe-partout.

  • Voorheen werd het passe-partout gratis aangeboden aan vrijwilligers. In 2019 vraagt de gemeente voor het passe-partout een bijdrage van €5 ,-.
  • Voorheen kon je met het passe-partout naast voordelig zwemmen, ook voordelig schaatsen.
    Nu IJssportcentrum Eindhoven verzelfstandigd is en geen onderdeel meer uitmaakt van de gemeentelijke sportaccommodaties, kan dit helaas niet meer.

Extra voordelig zwemmen,

Met het passe-partout kun je t/m 31 december 2019 extra voordelig zwemmen bij het ir. Ottenbad en bij Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep. Bij gebruik van het passe-partout geldt een bijbetaling van € 2,00 per bezoek. Prijswijzigingen voorbehouden. Het passe-partout is geldig van 1 januari tot en met 31 december 2019.

Hoe ontvang je een passe-partout?

Heb je in 2018 een passe-partout aangevraagd dan ontvang je voor de feestdagen de waardebon voor het passe-partout 2019 per post thuis.

Heb je niet eerder een passe-partout aangevraagd dan kun je de waardebon vanaf 8 januari tijdens de openingstijden op dinsdag en donderdag, van 13.00 tot 17.00 uur afhalen bij Eindhoven Doet, Beemdstraat 29 te Eindhoven. Voorwaarde is wel dat je vrijwilligerswerk doet in Eindhoven en ingeschreven staat bij www.eindhovendoet.nl.

Eindhoven Doet is telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur.

Activeren bij zwembaden

Vanaf 2 januari 2019 kun je bij een bezoek aan het ir. Ottenbad en Nationaal Zwemcentrum De Tongelreep de ingevulde waardebon inleveren bij de kassa op vertoon van jouw stadspas. Je stadspas kan uitsluitend worden geactiveerd als deze is voorzien van een actuele pasfoto. Je kunt vervolgens direct heerlijk gaan zwemmen. Na afloop haal je jouw geactiveerde stadspas weer op.

Digitale nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, alle activiteiten en de leukste acties van Eindhoven Sport? Meld je dan aan voor de digitale nieuwsbrief via Eindhovensport.nl/nieuwsbrief. Kijk voor meer informatie over de accommodaties, de tarieven en een compleet aanbod van activiteiten en evenementen op www.eindhovensport.nl . Meer weten over vrijwilligerswerk? Kijk op www.eindhovendoet.nl en/of meld je aan voor de digitale nieuwsbrief

Wij wensen je veel zwemplezier!

Gemeente Eindhoven en Eindhovense sportaccommodaties