Inschrijven

In de knel door corona?

Heeft de coronacrisis gevolgen voor jouw stichting of vereniging?

Geef je vragen en problemen door via het meldpunt voor organisaties, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee en helpen je naar een oplossing.

Veel stichtingen en verenigingen hebben hun deuren moeten sluiten en/ of hun activiteiten zijn gestopt. Het is onduidelijk wanneer je je normale werk weer kunt uitvoeren. Ook als de maatregelen versoepeld worden, kunnen de gevolgen van deze crisis lang voelbaar blijven.
Misschien kunnen vrijwilligers voor langere tijd hun werk niet doen zoals zij gewend zijn. En hoe zorg je dat je leden, klanten en deelnemers straks weer terugkomen? Misschien loop je inkomsten mis of haken sponsoren af.

Meldpunt
Bij het meldpunt kun je knelpunten en problemen doorgeven, waar je nu en in de komende maanden mee te maken krijgt. Deel je vragen en zorgen met ons: samen staan we sterker en kunnen we zoeken naar (gezamenlijke) oplossingen! Onze adviseurs vrijwillige inzet en onze partners staan voor je klaar, dus schroom niet om je vragen en obstakels te delen.

Onderzoek
Naast het meldpunt onderzoeken we ook welke effecten de coronacrisis heeft op verschillende sectoren waarin vrijwilligers werken. In mei hebben we organisatie gevraagd een vragenlijst in te vullen. Lees hier de resultaten van het onderzoek, de vele ideeën en de tips.