Inschrijven

Doe een Date

Goed bezig, kick-off Doe een Date 22-23 juni

Doe een date

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Eén waar je blij van wordt, waar je anderen mee helpt en die goed staat op je cv. Een actie die meer oplevert dan dat hij kost! Waarmee je een mooie prijs kan winnen als jij dit vastlegt en promoot op Instagram of Youtube!

Wat voor uitdaging?

Meedoen aan eenmalige klus bij Eindhoven Doet heeft dit allemaal. Doe mee en word een bijzondere ervaring rijker. Wat denk je van meedoen aan een escaperoom, meewerken aan een muziekproductie of een dj-avond voor echt publiek? Nog veel leuker, dit doe je samen met een vriend of vriendin.

 

Je krijgt er iets voor terug

Wij snappen heel goed dat jullie het al druk genoeg hebben met school, werk, vrienden en familie. Daarom moet een klus ook echt wat opleveren. Een leuke tijd, dat sowieso. Ervaring die je kan laten zien op je cv. Wist je dat je eerder wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek als je vrijwilligerswerk doet? En natuurlijk die kans op een prijs en eervolle vermelding.

Meedoen!

De kick-off is op 22 en 23 juni tijdens Doe een Date.
Zoek een leuke flexklus en schrijf je in via de website van Eindhoven Doet.

Schijf je nu in want vol = vol

Wat is Doe een Date?

Doe een Date is een actie waarbij jongeren elkaar uitnodigen voor een speciale date. Het doen van een uitdagende klus, met zijn tweeën. Wil jij weten of jouw vriend(in) het hart op de goede plaats heeft zitten? Nodig hem of haar uit en je weet het meteen. JA = goud NEE =fout.