Vacatures plaatsen

Het aanmaken en plaatsen van een vacature op Eindhoven Doet is simpel, gemakkelijk en eenvoudig.

Voordat je aan de slag kan met het plaatsen van een vacature is een organisatie account nodig.  Maak een organisatieaccount aan en je kunt direct vacatures plaatsen.

Hoe werkt het, handleiding

Download de handleiding. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een vacature kunt plaatsen en beheren. Volg de stappen en haal het meeste uit je vacatures

Tips voor het opstellen van een vacature

Veel mensen, op zoek naar vrijwilligerswerk, kijken in de vacaturebank bij Eindhoven Doet. Op Eindhoven Doet staat een ruim aanbod aan vacatures. Hoe zorg je er nu voor dat jouw vacature opvalt en gelezen wordt?

De informatie die je geeft over de vacatures is het visitekaartje voor potentiële vrijwilligers. Wie spreek je aan en wat maakt jouw vacature uniek? 

Woorden maken het verschil
Beelden zeggen meer dan woorden

Een goede start is de combinatie van woord en beeld. 

Hoe doe je dit? Download hieronder de tips voor het schrijven van een vacature die aansluit bij de vrijwilliger die jij zoekt en de tips voor de ideale foto die een inkijkje geeft in jouw organisatie en de activiteit.

Vragen? 

Veelgestelde vragen

We hopen natuurlijk dat het aanmaken en beheren van een organisatieaccount en het plaatsen van vacatures moeiteloos verloopt, maar beseffen dat het wel een mis kan gaan. Hier vindt je antwoorden op de meest gestelde vragen.