Inschrijven

Voor organisaties / bewonersinitiatieven

Eindhoven Doet is expert op het gebied van vrijwilligerswerk. We hebben veel vakkennis en een netwerk die we graag delen met iedereen die vragen heeft op het gebied van vrijwillige inzet.  

Werken met vrijwilligersHoe vind en behoud ik de juiste vrijwilligers? Hoe regel ik het goed voor mijn organisatie en de vrijwilligers. Zijn mijn vrijwilligers verzekerd? Lees hier alles over het werken met vrijwilligers

Vacaturebank

Eindhoven Doet heeft is een uitgebreide vacaturebank met goede zoekfilters voor matchen van vrijwilligers en organisaties. Naast het plaatsen van vacatures kun je als organisatie zelf actief op zoek gaan in de kandidatenbank. Lees meer.

Wetten en regels

Mogen mensen met een uitkering vrijwilligerswerk doen? Ik wil een onkostenvergoeding geven, waar moet ik rekening mee houden? Hoe zit het met de VOG? Mogen vreemdelingen vrijwilligerswerk doen? Hoe zit het met de Algemene Verordening Gegevensbescherming?
Lees hier alles over 'Wettten en regels'.

Financiën regelenOp zoek naar financiële middelen voor jouw organisatie? Lees hier alles over subsidies, fondsen en crowdfunding.

Ondersteuning vrijwillige inzetNaast Eindhoven Doet zijn er binnen en buiten Eindhoven diverse organisaties die mogelijk iets voor jouw organisatie of initiatief kunnen betekenen. Lees hier wie zij zijn en wat ze doen.

Dienstverlening Eindhoven Doet

Eindhoven Doet helpt organisaties en vrijwilligers elkaar te vinden en we bieden kennis en praktische hulpmiddelen die organisaties kunnen gebruiken als zij met vrijwilligers werken of willen gaan werken. 

Wil je weten of Eindhoven Doet iets voor je kan betekenen? Stuur ons een mail dan nemen wij contact met je op.
E-mail: info@eindhovendoet.nl

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van lokale, regionale en landelijke ontwikkelingen, wetenswaardigheden, tips en verhalen, lees hier dan onze nieuwbrieven.
Wil je de nieuwsbrief 1x per 6 weken ontvangen meld hier je aan.