Inschrijven

Veelgestelde vragen

Ik ben mijn inloggegevens kwijt.

Klik dan op wachtwoord vergeten op de inlogpagina en vul hier je e-mailadres in. Je krijgt dan vanzelf je nieuwe inloggegevens in jouw e-mailbox.

Ik heb geen e-mail ontvangen met daarin mijn inloggegevens

Het kan zijn dat de e-mail in je ongewenste mail of je spambox terecht gekomen is, check je spambox.

Ik wil mijn e-mailadres wijzigen.

Je kunt alleen nadat je bent ingelogd je e-mailadres wijzigen. Klik rechtsboven op je naam en ga naar "Account". Ter controle vragen wij je twee keer het nieuwe e-mailadres in te voeren.

Wat is het verschil tussen inschrijven en inloggen

Om gebruik te kunnen maken van de onderdelen van Eindhoven Doet moet je je éénmalig inschrijven. Eenmaal ingeschreven kun je met je emailadres en het wachtwoord dat je bij inschrijving ontvangen hebt eenvoudig inloggen.

Waar kan ik terecht voor persoonlijk advies?

Zoek je een leuke vacature, maar lukt het niet zo goed? Kom dan eens langs bij Vrijwilligerspunt op de Hoogstraat of een van de inlooppunten bij u in de buurt. Klik hier voor adressen en openingstijden .

Hoe vraag ik een kortingspas aan?

Heb je nog geen account op Eindhoven Doet ga dan naar Eindhoven Waardeert, schrijf je in ontvang een nieuwe kortingspas. Heb je wel een account op Eindhoven Doet log dan in met je gegevens. Scrol in je dashbord naar "kortingspas' en meld je aan. Download de handleiding.

Hoe blijf ik op de hoogte van nieuws?

Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief. Zo blijf je eenvoudig op de hoogte van interessante nieuwtjes rondom vrijwilligerswerk, burgerinitiatieven, enz. 
Aanmelden voor de nieuwsbrief is eenvoudig, lees hier de handleiding.

Ik heb gereageerd op een vacature, maar ik hoor niks.

De organisatie is verantwoordelijk voor het contact met (potentiële) vrijwilligers. Je kunt zelf ook contact opnemen met de organisatie. De contactgegevens vind je in de bevestigingsmail of bij de vacaturetekst.

Hoe presenteer ik mezelf aantrekkelijk als vrijwilliger?

Als je bent ingelogd kun je zelf jouw profiel helemaal invullen. Hoe completer, hoe interessanter jij bent voor de organisatie die jou zoekt! Wij adviseren je daarnaast zelf op zoek te gaan naar passende vacatures. Je kunt met verschillende zoekfilters je eigen selecties maken. Vind je geen passende vacature?

Ga dan eens langs voor persoonlijk advies bij Vrijwilligerspunt of een inlooppunt bij jou in de buurt. Misschien vind je een bepaalde organisatie bij jou in de buurt interessant? Je kunt dan ook de naam van de organisatie intypen in het zoekveld, dan krijg je alle vrijwilligersvacatures direct te zien. Of je belt gewoon zelf met de organisatie en bied je aan als vrijwilliger.

Hoe vind ik een leuke vrijwilligersvacature?

Zoek vrijwilligerswerk dat bij je past in onze Vacaturebank. Tip: vul eerst de online talentenscan in om te ontdekken welk type vrijwilliger je bent en welke vacatures binnen het aanbod van Eindhoven Doet interessant zijn voor jou.

Waar kan ik met vragen terecht?

Voor eenvoudige vragen, zoals verloren inloggegevens, kun je bellen naar (040)2193399, bereikbaar van 9.00 - 17.30 uur. Je kunt ook mailen.

Hoe meld ik me aan voor een workshop

Ga naar Eindhoven Leert, klik op de workshop waaraan je deel wilt nemen en schrijf je in. Lees meer.

Hoe wijzig ik mijn contactgegevens

Je kunt, nadat je bent ingelogd, je persoonlijke gegevens aanpassen bij 'Profiel & CV'

Hoe kan ik een vacature plaatsen

Organisaties kunnen zelf vacatures plaatsen, aanpassen en beheren. Download hier de handleiding.