Inschrijven

Over Eindhoven Doet

Wat is Eindhoven Doet?

Eindhoven Doet is de nieuwe website rondom vrijwilligerswerk en mogelijkheden voor iedereen om mee te doen in de Eindhovense samenleving. Het vervangt de oude vacaturebank op de website van Vrijwilligerspunt.

Deze website is ontwikkeld voor Vrijwilligerspunt naar voorbeeld van en in samenwerking met PEP Den Haag (Participatie Emancipatie Professionals) en   Connect Holland (specialist in bemiddelingssoftware t.b.v. de Uitzendbranche). De website wordt constant doorontwikkeld. Het kan hierdoor voorkomen dat er storingen optreden en/of bepaalde functionaliteiten niet goed werken. Heb je vragen hierover, neem dan contact op met service@eindhovendoet.nl

Wat is er veranderd sinds de vorige vacaturebank?
In vergelijking met de voorgaande vacaturebank is een aantal zaken veranderd. Hieronder een korte weergave van deze veranderingen:

  • Een geheel vernieuwde vacaturebank, met goede zoekfilters. Bij het overzetten van gegevens van het oude naar het nieuwe systeem kunnen dingen misgegaan zijn. Wij hebben wel alle vacatures gecontroleerd, maar het is beter als u zelf al uw vacatures nakijkt.
  • Een kandidatenbank in plaats van een talentenbank. Het verschil is dat u als ingelogde organisatie toegang heeft tot de kandidatenbank en deze dus niet meer online wordt getoond.
  • Extra functionaliteiten voor de vrijwilligers: een talentenscan, met direct bijpassende vacatures. Maar ook een 'e-mail service', waarbij de vrijwilligers hun voorkeuren kunnen aangeven en de nieuwste vacatures per mail ontvangen.
  • Aandacht voor de mogelijkheden voor kwetsbare groepen. Dus ook: wat als je een beperking hebt? Wat als je de Nederlandse taal niet beheerst?
  • Allerlei automatische mails, met name bedoeld om de gegevens actueel te houden. Ook jij zult regelmatig mails van ons ontvangen met onder meer de vraag of de uitstaande vacatures al vervuld zijn.


Kanjersplatform en Kortingspas
Ook het Kanjersplatform met informatie, kortingen en acties wordt ondergebracht in Eindhoven doet. Vanaf nu vraag je de Kortingspas dus aan via Eindhovendoet.nl. Heb je hierbij ondersteuning nodig? Kom dan even langs bij Vrijwilligerspunt