Wij staan voor je klaar

Medewerkers

Eindhoven Doet is expert op het gebied van vrijwillige inzet. Onze medewerkers delen hun vakkennis en hun netwerk graag met iedereen die vragen heeft op dit gebied.

Maak kennis met een deel van het team. Samen met vele collega’s staan we voor je klaar.

Carla van Herpen

Carla van Herpen b

Als senior van team Eindhoven Doet staat Carla bekend om haar scherpe visie en jarenlange ervaring in het sociaal werk en het werken met vrijwilligersorganisaties. Zeg tegen Carla dat iets niet kan en ze neemt de uitdaging aan! Ze is helemaal in haar element met een ingewikkeld vraagstuk rondom vrijwillige inzet en denkt graag mee in samenwerkingsverbanden, want samen bereik je meer.

Senior adviseur
c.v.herpen@eindhovendoet.nl
06 20597978

Bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag

Diana van den Eijnden

diana 1a

Diana staat bekend als een bevlogen enthousiasteling, maar is inmiddels meer dan een jaar ziek vanwege long covid. Deze positieveling geeft zich niet zomaar gewonnen en is heel langzaamaan bezig met haar re-integratie. We hopen dat ze steeds stapjes zal blijven maken, zodat ze zich weer aan haar en onze missie kan wijden: zoveel mogelijk vrijwilligers voor jullie, Eindhovense organisaties.

Adviseur
d.vd.eijnden@eindhovendoet.nl
06 52635836

Bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Kirstie Schreurs

Kirstie

Creatieve Kirstie wordt blij als ze haar originaliteit en haar kennis kan samenbrengen. Jongeren en expats betrekken bij vrijwilligerswerk? Natuurlijk is onze jongste collega daarvoor te porren. Ze maakt onze kennis en informatie graag visueel, zodat meer mensen kunnen profiteren van wat we in huis hebben. Als ze niet aan het werk is, kun je haar vinden achter de naaimachine of in de natuur.

Adviseur
k.schreurs@eindhovendoet.nl
06 10822545

Bereikbaar op dinsdag en donderdag en vrijdag

Vincent Koops

vincent

De energieke Vincent houdt van variatie in zijn werk, sterker nog, hij doet het liefst 100 dingen tegelijk! Nieuwsgierig als hij is, komt hij graag bij verschillende organisaties en denkt hij graag mee in jouw vraagstuk. In zijn vrije tijd vind je hem op het rugbyveld of bij zijn vrouw en kinderen.

Adviseur
v.koops@eindhovendoet.nl
06 11322591

Bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Stefanie van Sante

stefanie

Ontmoet Stefanie van Sante, zij ondersteunt Eindhoven Doet tijdelijk in haar re-integratieproces. Ook Stefanie kreeg long covid, maar ze is zoveel meer. Deze muzikale collega speelt niet alleen ukelele en saxofoon, maar zingt ook nog in een koor. Als vrijwilliger is zij actief in de organisatie van een DorpsQuiz en Dickensmarkt. Maar het allerliefst brengt ze tijd door met haar 4 kinderen!

Adviseur
s.v.sante@lumenswerkt.nl
06 27329503

Jeannette Vos

Jeannette Vos 2

We stellen je voor aan Jeannette Vos. Maar, als je actief bent in het sociaal domein in Eindhoven, heb je haar vast al eens ontmoet. Jeannette is een maatschappelijk betrokken Eindhovenaar in hart en nieren. Ze zit dan ook al jaren op haar plek in de gemeenteraad van Eindhoven en is bij verschillende organisaties actief geweest, als beroepskracht of als vrijwilliger. Haar betrokkenheid en ervaring zet zij nu in als adviseur vrijwillige inzet bij Eindhoven Doet. 

Adviseur
j.vos@eindhovendoet.nl
06 51343646
 

 

Mickel Adams

Mickel Adams

Ambassadeur 

simon_kwee

Simon Kwee

Teamlid

Thea van Hirsel 1

Thea van Hirsel

Al vanaf het begin van Eindhoven Doet en voorlopers is Thea actief in ons team. Ze is een administratieve alleskunner en wat ze nog niet kan, leert ze gewoon. Ze is een betrokken en gedreven vrijwilliger en zorgt dat alles op rolletjes loopt bij Eindhoven Doet. Als ze niet achter de computer zit bij Eindhoven Doet, is ze graag bij haar volwassen zoons en schoondochters of past ze op hun hond.

Teamlid
t.v.hirsel@eindhovendoet.nl
06 23404026