E-learning

Om te leren hoef je niet altijd te wachten op een workshop of cursus. Ook online worden er veel tools aangeboden die jou en jouw organisatie kunnen helpen bij het aanpakken van een vraagstuk. 

Hieronder een overzicht waar je mee aan de slag kunt.

Snel navigeren naar:

Eindhoven Doet

Extern aanbod

 • Canva Masterclass // Alle onderdelen van Canva stap voor stap.
  Canva is een gratis online tool voor grafisch ontwerp. Je kunt het gebruiken om afbeeldingen, presentaties, posters, video's, logo's en berichten voor social media te maken.
 • Een vereniging besturen
  De wereld om on heen verandert voortdurend en dat zie je ook terug in verenigingen en stichtingen. Hoe ga je hier als bestuur mee om? Leer van de tips van de KNVB
  KNVB - modern verenigingsbesturen: Back to Basics
  KNVB - Sturen op verenigen: Back 2 Basics 2
 • Dementievriendelijke organisatie
  Op samendementievriendelijk.nl vind je een aanbod van gratis trainingen over die helpend kunnen zijn in het herkennen van en omgaan met dementie. Om deel te kunnen nemen aan de training meld je je eenvoudig aan met je emailadres
 • Instructie verantwoord alcohol schenken
  Gratis online cursus waarmee vrijwilligers het IVA-certificaat voor barvrijwilligers kunnen behalen. Om deel te kunnen nemen maak je een account aan.
 • Online EHBO cursussen (Rode Kruis)
  Het rode Kruis biedt een aantal een online EHBO-cursussen aan waarin je leert wat je moet doen bij verschillende ongelukken en letsels. De trainingen zijn niet helemaal gratis.
 • Humanitas Academie
  De Humanitas Academie heeft een aantal trainingen ontwikkeld voor iedereen die iets wil doen of doet voor een ander. De trainingen zijn openbaar en geven praktische handvatten over thema’s zoals eenzaamheid, stress, grenzen stellen, omgaan met emoties, etc. .