Workhops en bijeenkomsten

We delen graag onze kennis en geven organisaties de mogelijkheid om hun kennis met elkaar uit te wisselen. 
We bieden workshops, trainingen, werklabs en inspiratiesessies.

EHBO basisopleiding

Je leert in de basisopleiding onder andere te handelen in verschillende situaties waar mensen EHBO nodig hebben. Je leert hoe je acute bedreigende situaties inschat en hoe je snel de gewenste eerste hulp verleent. Denk hierbij aan bloedingen, reanimatie/AED, verstikking en shock. Naast deze acute noodsituaties leer je ook de boomstamrol, de stabiele zijligging en verbandleer. Zo breng jij iemand in no-time in veiligheid.
Lees meer

Werven=werken: aan de slag!

Werven is een hele klus! Het zoeken en vinden van de juiste persoon op de juiste plek is een uitdaging. Welke kanalen kun jij vinden om die afhankelijke vrijwilliger te vinden?
Lees meer

Workshop Sociale Veiligheid 25 maart en 15 april

Een veilige omgeving is voor iedereen! Dus ook tijdens het doen van vrijwilligerswerk. De plek, de mensen met wie je omgaat… Allemaal heeft het te maken met sociale veiligheid. Maar wie is daar verantwoordelijk voor? Wat doe je als het onveilig blijkt te zijn? En hoe zorg je ervoor dat veilig blijft? Het begint met praten over en het maken van een sociaal beleid. In deze workshop maak je kennis met de diverse onderdelen over sociaal beleid en ontdek je welke stappen je kunt nemen. 
Lees meer

E-learning

Om te leren hoef je niet altijd te wachten op een workshop of cursus. Ook online worden er veel tools aangeboden die jou en jouw organisatie kunnen helpen bij het aanpakken van een vraagstuk. 
Lees meer