Workhops en bijeenkomsten

We delen graag onze kennis en geven organisaties de mogelijkheid om hun kennis met elkaar uit te wisselen. 
We bieden workshops, trainingen, werklabs en inspiratiesessies.

Rode loper uit - achterdeur dicht

Een ludieke theatervoorstelling over alle facetten van het werken met vrijwilligers.

Werken met vrijwilligers? Dat is makkelijker gezegd dan gedaan.
Lees meer

 

Werven=werken: aan de slag!

Werven is een hele klus! Het zoeken en vinden van de juiste persoon op de juiste plek is een uitdaging. Welke kanalen kun jij vinden om die afhankelijke vrijwilliger te vinden?
Lees meer

Workshop Sociale Veiligheid

Een veilige omgeving is voor iedereen! Dus ook tijdens het doen van vrijwilligerswerk. De plek, de mensen met wie je omgaat… Allemaal heeft het te maken met sociale veiligheid. Maar wie is daar verantwoordelijk voor? Wat doe je als het onveilig blijkt te zijn? En hoe zorg je ervoor dat veilig blijft? Het begint met praten over en het maken van een sociaal beleid. In deze workshop maak je kennis met de diverse onderdelen over sociaal beleid en ontdek je welke stappen je kunt nemen. 
Lees meer

Expeditie Nieuwe Gezichten: Effectief netwerken

De “Expeditie Nieuwe Gezichten: Effectief Netwerken” bestaat uit 3 bijeenkomsten waarin jij samen met andere organisaties, en een adviseur van Eindhoven Doet, op pad gaat om te ontdekken hoe jij jouw netwerk effectief inzet om (onder andere) tot nieuwe gezichten te komen. Het gaat dan om nieuwe connecties én nieuwe vrijwilligers.
Lees meer

 

 

Pakkende vacatureteksten schrijven

Vacatures schrijven waar vrijwilligers ook echt op afkomen, dat is wat je wil. Met de tips en trucs in deze workshop gaat dat je lukken! Leer meer over hoe jij jouw vacatures aantrekkelijker maakt voor (potentiele) vrijwilligers.
Lees meer

E-learning

Om te leren hoef je niet altijd te wachten op een workshop of cursus. Ook online worden er veel tools aangeboden die jou en jouw organisatie kunnen helpen bij het aanpakken van een vraagstuk. 
Lees meer