Succesvol werven

Wervingsplan

Sta open voor nieuwe mensen en nieuwe ideeën. Met behulp van deze wervingscirkel kun je een goed wervingsplan opstellen. 

Denk mee in de agenda van de vrijwilliger, zorg dat je openstaat voor de flexibele vrijwilliger door eenmalige en projectmatige klussen aan te bieden.  Wil je hier meer informatie over? 

Werven van jongvolwassen vrijwilligers

Wil jij weten of jouw organisatie klaar is voor jongvolwassen vrijwilligers (18- 25 jaar) en hoe aantrekkelijk je organisatie is voor deze doelgroep? 

Maak gebruik van onderstaande tools om inzicht te krijgen in bovenstaande vragen. 

Vacature plaatsen

De eerste stap die je neemt in je zoektocht naar je ideale vrijwilliger, is natuurlijk zorgen dat je vacature te vinden is op Jijdoet040 en in onze vacaturebank. Je maakt een account aan en kunt meteen aan de slag. Een handleiding en meer informatie over het plaatsen van een vacature.

Lees het blog “5 populaire methoden om vrijwilligers buiten de deur te houden” om je te verdiepen in het vinden en binden van vrijwilligers.

In het blog “Flexvrijwilligers. Hoe dan?!” lees je de voordelen van de flexibele vrijwilliger voor jouw organisatie.

Binden van vrijwilligers

Na vinden komt binden. Hoe houdt je de vrijwilligers betrokken bij jouw organisatie? We geven je 10 tips waar je meteen mee aan de slag kunt.

Digitaal vrijwilligerswerk