App Jijdoet040

Vacatures plaatsen

Zodra je een organisatieaccount hebt aangemaakt, kun je meteen aan de slag met het plaatsen van een vacature!

Mag ik een vacature plaatsen op Jijdoet040 / de vacaturebank van Eindhoven Doet?

Ben jij een bewonersinitiatief of een andere groep zonder rechtspersoon? Geen probleem, zet je vacature online! Ook organisaties zonder winstoogmerk kunnen natuurlijk gewoon hun vacatures plaatsen.

Werkt jouw organisatie of jij als ZZP’er aan een sociaal of ideëel doel? Ook dan ben je welkom om je vacature via ons netwerk te delen. 

Let er wel op dat je de zaken ook fiscaal en juridisch goed regelt. Laat je vrijwilligers bijvoorbeeld niet onverzekerd werken. Als je je vrijwilligers een vergoeding geeft, zal de belastingdienst dit zien als inkomen.

Handleiding vacaturebank

Volg de stappen in de 'Handleiding vacaturebank' en haal het meeste uit je vacatures. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een vacature kunt plaatsen en beheren. 
 

Download de handleiding. 

Opvallen met jouw vacature

Veel mensen, op zoek naar vrijwilligerswerk, kijken in de vacaturebank bij Eindhoven Doet. Op Eindhoven Doet staat een ruim aanbod aan vacatures. Hoe zorg je er nu voor dat jouw vacature opvalt en gelezen wordt?

De informatie die je geeft over de vacatures is het visitekaartje voor potentiële vrijwilligers. Wie spreek je aan en wat maakt jouw vacature uniek? 

Woorden maken het verschil 

beelden zeggen meer dan woorden

Een goede start is de combinatie van woord en beeld. 

Hoe doe je dit? Download de tips en kijk de filmpjes. 

Download de app Jijdoet040

Download de app in de Play store of de App store en kijk hoe jouw vacatures er op staan en doe ideeën van anderen op.

Veelgestelde vragen

We hopen natuurlijk dat het aanmaken en beheren van een organisatieaccount en het plaatsen van vacatures moeiteloos verloopt.

Mocht je er toch niet helemaal uitkomen of gaat er iets niet goed? Wij hebben de antwoorden op veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. 

Staat jouw vraag er toch niet bij? Neem dan contact met ons op.