App Jijdoet040

Vacatures plaatsen

Zodra je een organisatieaccount hebt aangemaakt, kun je meteen aan de slag met het plaatsen van een vacature!

Vacatures plaatsen op Jijdoet040 en de vacaturebank van Eindhoven Doet

Ben jij een bewonersinitiatief of een andere groep zonder rechtspersoon? Geen probleem, zet je vacature online! Ook organisaties zonder winstoogmerk kunnen natuurlijk gewoon hun vacatures plaatsen.

Werkt jouw organisatie of jij als ZZP’er aan een sociaal of ideëel doel? Ook dan ben je welkom om je vacature via ons netwerk te delen. 

Handleiding vacaturebank

Volg de stappen in de 'Handleiding vacaturebank' en haal het meeste uit je vacatures. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een vacature kunt plaatsen en beheren. 

Download de app Jijdoet040

Download de app in de Play store of de App store en kijk hoe jouw vacatures er op staan en doe ideeën van anderen op.

Opvallen met jouw vacature

Veel mensen op zoek naar passend vrijwilligerswerk, kijken in de vacaturebank en/of de app Jijdoet040 van Eindhoven Doet. 

In de online vacaturebank en de app staat een ruim aanbod aan vacatures, waar toekomstige vrijwilligers op kunnen solliciteren. 

De informatie die je geeft over de vacature is het visitekaartje voor potentiële vrijwilligers. Hoe zorg je er voor dat jouw vacature opvalt en dat er geschikte kandidaten reageren? 

Inspiratie, tips en informatie hebben we voor jou gebundeld in diverse documenten en video's.

Veelgestelde vragen

We hopen natuurlijk dat het aanmaken en beheren van een organisatieaccount en het plaatsen van vacatures moeiteloos verloopt.

Mocht je er toch niet helemaal uitkomen of gaat er iets niet goed? Wij hebben de antwoorden op veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. 

Staat jouw vraag er toch niet bij? Neem dan contact met ons op.