App Jijdoet040

Vacatures plaatsen

Werkt jouw organisatie met vrijwilligers en ben je op zoek naar vrijwilligers plaats dan eenvoudig een vacature op Jijdoet040 en de vacaturebank van Eindhoven Doet.

Aanmaken organisatieaccount

Om vacatures te kunnen plaatsen maak je eenmaal een organisatieaccount aan.
Volg de stappen in de handleiding.

Nu kun je aan de slag met het plaatsen van een vacature!

Handleiding vacaturebank

Volg de stappen in de 'Handleiding vacatures plaatsen' en haal het meeste uit je vacatures. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een vacature kunt plaatsen en beheren. 

Download de app Jijdoet040

Download de app in de Play store of de App store en kijk hoe jouw vacatures er op staan en doe ideeën van anderen op.

Opvallen met jouw vacature

Veel mensen op zoek naar passend vrijwilligerswerk, kijken in de vacaturebank en/of de app Jijdoet040 van Eindhoven Doet. 

In de online vacaturebank en de app staat een ruim aanbod aan vacatures, waar toekomstige vrijwilligers op kunnen solliciteren. 

De informatie die je geeft over de vacature is het visitekaartje voor potentiële vrijwilligers. Hoe zorg je er voor dat jouw vacature opvalt en dat er geschikte kandidaten reageren? 

Inspiratie, tips en informatie hebben we voor jou gebundeld in diverse documenten en video's.

Veelgestelde vragen

We hopen natuurlijk dat het aanmaken en beheren van een organisatieaccount en het plaatsen van vacatures moeiteloos verloopt.

Mocht je er toch niet helemaal uitkomen of gaat er iets niet goed? Wij hebben de antwoorden op veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. 

Staat jouw vraag er toch niet bij? Neem dan contact met ons op.