Inschrijven

Ondersteuning vrijwillige inzet

 • Sesamacademie 
  Advies op maat voor vrijwilligersorganisaties. De Stichting SESAM Academie ondersteunt  maatschappelijke organisaties. Een SESAM adviseur kan o.a. ondersteunen bij: de groei van de organisatie; ontwikkeling van een toekomstvisie of beleidsplan; professionalisering; financiële planning en beheer; fondsenwerving; inrichting van de organisatieontwikkeling van een vrijwilligersbeleid; coaching, onder ander bij conflicten.
  Een vrijwilligersorganisatie, stichting of vereniging uit de gemeente Eindhoven kan bij Eindhoven Doet een Strippenkaart voor de Sesam Academie aanvragen.
 • Supportpunt 
  SupportPunt is een stichting die stichtingen en verenigingen in Eindhoven  advies geeft en werk uitvoert op het gebied van boekhouding, communicatie, personeelszaken en organisatie en bestuur.
 • Eindhoven Sport
  Sportformule Eindhoven is het kennis en expertisecentrum dat oplossingen biedt voor allerlei vraagstukken op het gebied van sport en bewegen.
 • Stichting Present
  Is met name gespecialiseerd in de groepsklussen. Zij bieden de mogelijkheid om je als groep of individu in je eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement.
 • Samen voor Eindhoven
  Samen voor Eindhoven adviseert, ontzorgt en faciliteert de samenwerking tussen bedrijf & samenleving.