Inschrijven

NL Doet 2019

Meld je klus aan voor NLdoet 2019

Foto nl doet

NLdoet is dé kans om elke klus te klaren. Je legt als organisatie nieuwe contacten, er wordt extra werk verzet met nieuwe vrijwilligers en je zet jullie organisatie in het zonnetje. Het Oranje Fonds zet de schijnwerpers op vrijwilligerswerk en ondersteunt jullie graag hierbij!

Elke maatschappelijke organisatie kent het: klussen en activiteiten die belangrijk zijn maar waar de mankracht voor ontbreekt. Het opknappen van een gebouw, lenteklaar maken van een moestuin of een lunch organiseren voor bewoners… Voor dat soort klussen organiseert het Oranje Fonds ook dit jaar weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Doe je ook (weer) mee op 15 en 16 maart? Meld je klus aan op nldoet.nl
                                                                                                        
Financiële bijdrage en gratis promotie
Het Oranje Fonds heeft in totaal € 2,5 miljoen beschikbaar als bijdrage voor materialen, entreebewijzen en catering. Organisaties kunnen tot 1 februari maximaal € 400,= per locatie aanvragen. Doe snel een aanvraag, want op=op. Op nldoet.nl lees je de voorwaarden en vind je het aanvraagformulier. Iedere organisatie krijgt begin maart ons NLdoet promotiepakket. In februari 2019 roepen wij heel Nederland op om tijdens NLdoet de handen uit de mouwen te steken. Zo maken we samen van NLdoet een succes!