Inschrijven

Inspiratiesessie ‘Een frisse blik op jezelf en de ander’ 27 juni 2019

Midden in de hittegolf in juni kwamen organisaties bij elkaar in De Bibliotheek Eindhoven om geïnspireerd te worden rondom het thema ‘Een frisse blik op jezelf en de ander’.

Albert Kivits, de directeur van de bibliotheek heette ons welkom en wierp een blik op hoe de bieb zich profileert en hoe zij hun samenwerking succesvol organiseren.

Heleen van Egmond (www.heleenvanegmond.nl) gaf een verfrissende blik op profileren. Door middel van voorwerpen lichtte ze 8 vragen toe die je in je profilering consequent mee moet nemen. Want je buitenkant moet natuurlijk wel kloppen met je binnenkant. Haar verhaal werd enthousiast ontvangen, de organisaties die erbij waren deden veel nieuwe inzichten op.

Daarna ging de groep aan de slag met elkaar. Wie ben je? Waar ben je trots op? En waar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Door dit met elkaar te delen, werden op deze avond 12 matches gemaakt tussen organisaties die elkaar op één of andere manier gaan versterken. Een resultaat om trots op te zijn! De Bibliotheek sponsorde afsprakenkaartjes waarmee je op je koffieafspraak bij de bieb ook nog korting op je koffie krijgt.