Inschrijven

Supportpunt organiseert tweede bijeenkomst AVG

Supportpunt organiseert in samenwerking met accountantskantoor Joanknecht een tweede bijeenkomst georganiseerd.

Na de overweldigende opkomst voor de bijeenkomst Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) op 20 maart j.l. wordt er - in samenwerking met accountantskantoor Joanknecht - een tweede bijeenkomst georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst worden dezelfde onderwerpen behandeld die ook op 20 maart besproken zijn.

De invoering van de AVG heeft ervoor gezorgd dat er meer verantwoordelijkheid bij jou als bestuurder van een vereniging of stichting wordt neergelegd om aan deze vernieuwde privacyregelgeving te voldoen. Tijdens de bijeenkomst worden verschillende vragen behandeld. Welke privacygevoelige gegevens kan ik nu nog vastleggen? Moet ik een andere werkwijze gaan hanteren binnen mijn organisatie? Welke financiële consequenties brengt het met zich mee?
Verder geeft de bijeenkomst je een praktische uitleg over de impact van deze verordening en krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen.

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 25 september 2018. De definitieve locatie en starttijd volgen.  
Schrijf je nu in via dit formulier.


Let op: Inschrijven voor deze avond is verplicht. Maximaal 2 personen per stichting/ vereniging. Inschrijvingen worden bevestigd op basis van beschikbaarheid.