Inschrijven

Gefeliciteerd

Op 23 oktober hebben 20 vertegenwoordigers van vrijwilligersorganisaties de training “Vrijwilligersbeleid – Goed Geregeld voor je vrijwilligers”. Ze ontvingen een certificaat en gaan nu aan de slag met vrijwilligersbeleid binnen hun organisatie. Gefeliciteerd en succes!

Vrijwilligers zijn het belangrijkste kapitaal in je organisatie. Investeren in je vrijwilligers levert je daarom veel op!

Een goed vrijwilligersbeleid zorgt voor duidelijkheid, over rollen, taken en verantwoordelijkheden (van vrijwilligers en begeleiders). Vrijwilligers weten wat jij als organisatie van ze verwacht, en wat ze van jou mogen verwachten.

Tijdens de training kom je meer te weten over wat een goed vrijwilligersbeleid is. Hoe je dat kunt checken. Wat er zeker in je beleid moet en hoe je het beleid omschrijft. En hoe dat je helpt in het vinden van nieuwe vrijwilligers en de inzetbaarheid van je huidige vrijwilligers!

Heb je ook interesse? Stuur een mail naar info@eindhovendoet.nl, dan laten we je weten als de training weer ingepland wordt.