Inschrijven

Complimentenregen op Nationale Vrijwilligersdag

Complimentenregen op Nationale Vrijwilligersdag

Compliment Certificaat
Compliment certificaat

Nationale vrijwilligersdag, dat laten we in Eindhoven niet ongemerkt voorbij gaan. Met zovelen zetten zij zich in om onze stad socialer, leuker, fijner, sportiever, cultureler te maken. Daar mag wel een complimentje tegenover staan!

Op 7 december lopen er namens Eindhoven Doet Complimenten Vissers door de binnenstad. Ga even kijken, het kan zomaar zijn dat je een complimentje toegehengeld krijgt! De Complimenten Vissers gaan namelijk op maat complimenten uitdelen op een complimentencertificaat. Je kunt ook samen met een Complimenten Visser een complimentencertificaat maken die je meeneemt en persoonlijk aan een vrijwilliger geeft.

En natuurlijk dagen we de mensen die nog geen vrijwilligerswerk doen uit om hun positieve eigenschap in te zetten voor vrijwilligerswerk.

Dus, zeker de moeite waard om even langs te komen. Om zelf een complimentje te krijgen, maar ook om een ander in het zonnetje te zetten. Misschien vind je de vrijwilliger in je buurthuis wel een topper in gastvrijheid, of degene die jij coacht een enorme moedige ziel, of je collega een super sensitieve bemiddelaar, of, of, of…