Lancering Jijdoet040

Vrijwilligersapp Jijdoet040

Eindhoven Doet geeft de stad op 7 december, op de nationale dag van de vrijwilliger, een nieuwe app cadeau: Jijdoet040. Met de app Jijdoet040 check je snel alle vrijwilligersklussen in je buurt. De app Jijdoet040 maakt dit mogelijk met een vacature-aanbod op maat van je profiel en wensen, direct reageren op leuke vrijwilligersvacatures en een overzicht van jouw favorieten.

01-12-2020

Wethouder van zorg en welzijn, Renate Richters, nam de app namens de stad in ontvangst en gaf hem door aan Job Smeltzer, alias DJ La Fuente. Hij is de ambassadeur van de app en start vanaf 7 december enthousiast met een aantal klussen die op de app staan.

Het idee van de vrijwilligersapp is ontstaan uit de antwoorden die Eindhovenaren gaven in een onderzoek wat Eindhoven Doet vorig jaar deed. Daaruit blijkt dat 23% van de Eindhovenaren die vrijwilligerswerk zou willen doen, dat nog niet doet, omdat zij de organisatie niet kunnen vinden die bij hen past en zijn willen hun tijd flexibel in kunnen zetten. “We gunnen iedereen het plezier van vrijwilligerswerk, ook als je maar weinig tijd hebt!” aldus Diana van Eindhoven Doet. Wethouder Renate Richters zal de app namens de stad in ontvangst nemen.

Meer weten over de app of meteen downloaden? Je vindt hier meer info.

Tips om te stralen met een vrijwilligersvacature met op de app vind je hier.

Jijdoet040: doe goed, zonder dat het moet!