Uitnodiging

Verenigingsbesturen van de toekomst

Grensoverschrijdend gedrag, wetgevingen als WBTR en nieuwe regelementen tegen doping en matchfixing. Het besturen van een vereniging wordt steeds complexer en vraagt om meer professionele kennis en vaardigheden.

Veel verenigingen worstelen met de vraag hoe zij hun bestuur kunnen verrijken én verjongen. Daar is verbinding voor nodig. Hoe vinden deze groepen aansluiting bij elkaar? En hoe ondersteun je jonge bestuurders om zichzelf te profileren en innovatieve ideeën tot leven te brengen? Eindhoven Sport en RVVB helpen je de komende twee jaar op weg met verschillende inspiratieavonden, cursussen, e-learnings en nog veel meer. Dit wil je niet missen! Op 13 oktober trappen we af met de eerste bijeenkomst.

Wat? 
De eerste bijeenkomst begint groots met Daniel Klijn (grondlegger van Besturen met een visie) en ex-minister Ivo Opstelten (voorzitter van De Raad van Toezicht van stichting RVVB). Je gaat naar huis met een dosis inspiratie hoe je jouw bestuurdersrol het beste kunt vervullen in deze tijd.

Wanneer?
Datum: 13 oktober.
Tijd: van 19:30 tot 21:30 uur. Na afloop is er een borrel.
Locatie: Natlab, Kastanjelaan 500 in Eindhoven.

Voor wie?
Bestuursleden van verenigingen die hun bestuur willen verrijken en verjongen. Of dat nou om een sport-, cultuur-, of kunstvereniging gaat. Alle bestuurders zijn van harte welkom.

Aanmelden
Meld je aan via de website van Eindhoven Sport. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Vragen?
Heb je vragen over het evenement? Neem dan contact op met verenigingsondersteuning@eindhoven.nl.

Eindhoven Sport