Eindhoven Doet Special: Samen naar meer vrijwillige inzet

Werkt jouw organisatie met vrijwilligers en ben jij daar (mede) verantwoordelijk voor? Wil je meer vrijwilligers, nóg beter met vrijwilligers werken, beter organiseren, nieuwe doelgroepen vrijwilligers bereiken en laten zien dat jouw organisatie dé plek is waar je vrijwilligerswerk wil doen? 

30-04-2021

Mooi! Dan zit je goed bij Eindhoven Doet Special, een Facebookgroep speciaal voor mensen van Eindhovense organisaties die met vrijwilligers werken.

Er is zoveel kennis en ervaring op het gebied van werken met vrijwilligers in de stad, we hoeven het alleen nog maar met elkaar te delen. Dat deden we al bij de inspiratiesessies en proeftuinen die we als Eindhoven Doet organiseerden, maar we doen het nu doorlopend en online. Lekker korte lijntjes, snel antwoord op je vragen (aan de adviseurs van Eindhoven Doet, maar ook aan andere organisaties).

Het maakt niet uit of je coördinator bent van een grote organisatie of de vrijwilligers in de straat coördineert, we kunnen allemaal van elkaar leren en geïnspireerd raken door elkaars ervaringen. Je bent welkom bij Eindhoven Doet Special. Doe meteen een lidmaatschapsverzoek en je bent erbij. Alleen voor Eindhovense vrijwilligersorganisaties, dus je bent in goed gezelschap!