Eindhovendoet.nl; Een nieuwe look met een reden

Op 1 september jl is de website en de vacaturebank van Eindhoven Doet vervangen door een nieuwe omgeving. De reden hiervoor is dat dit een noodzakelijke stap was ter voorbereiding van de vrijwilligersapp Jijdoet040. Een heuse app die aansluit bij de ontwikkelingen in vrijwilligersland en het vinden van vrijwilligerswerk nog makkelijker gaat maken. Straks kunnen Eindhovenaren die zich vrijwillig willen inzetten op elk moment van de dag en op elke plek in de app op zoek naar een leuke vrijwilligersklus.

app5

In de nieuwe website is het maken van vacatures een stuk eenvoudiger geworden en de formats helpen je de vacatures zo in te richten dat ze passen in en bij de app, waar ‘beelden’ de hoofdrol gaan spelen. Diverse organisaties zijn al aan de slag gegaan met het aanpassen van bestaande en het plaatsten van nieuwe vacatures. We hebben diverse tools beschikbaar die hier helpend bij kunnen zijn, zoals een heldere handleiding, tips over het schrijven van pakkende vacatures en maken van sprekende foto’s, workshops en een helpdesk.

Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje in de nieuwe vacaturebank  

Geïnspireerd? Activeer je account of maak er een aan en ga aan de slag. Je vind alle informatie bij vacature plaatsen  

Ondertussen werken we door aan de lancering van de app Jijdoet040. De app zelf is al ontwikkeld en gaat nu de testfase in. Een tiental Eindhovenaren tussen de 25 en 45 jaar, die op dit moment geen vrijwilligerswerk doen, gaan gedurende ongeveer een maand de app willen testen op alle gebieden. Werkt de techniek, zit alles logisch in elkaar, is hij gebruiksvriendelijk, etc. Maar zij gaan ook kijken naar wat er aangeboden wordt, welke vacatures trekken de aandacht, waar worden ze blij van, waar ga/wil jij op reageren.  Hun feedback zullen we met jullie delen, zodat je je vacatures hierop kunt laten aansluiten. Aan het einde van dit jaar is de app voor iedereen beschikbaar.