De Bibliotheek Eindhoven ontvangt Keurmerk Goed Geregeld!

Eindhoven Doet feliciteert de Bibliotheek Eindhoven met het behalen van het Keurmerk vrijwillige inzet Goed Geregeld! Dat keurmerk wordt toegekend vanuit Vereniging NOV (Nederlandse organisatie vrijwilligerswerk) en staat voor een goed vrijwilligersbeleid, waarmee de organisaties in de praktijk de zaken goed geregeld hebben voor hun vrijwilligers.

21-07-2021

Eindhoven Doet heeft twee adviseurs die gecertificeerd zijn om het traject voor het keurmerk te begeleiden. Het doorlopen van het traject leidt niet alleen tot het keurmerk, het is ook een ontwikkeltraject, je leert steeds meer over het goed werken met vrijwilligers en wat nou precies een goed vrijwilligersbeleid maakt.

Albert Kivits (directeur van de bibliotheek): “Wij zijn super blij met dit keurmerk want dit is een bevestiging van het feit dat wij het vrijwilligersbeleid op orde hebben en dat er veel goed gaat. Voor ons zijn de vrijwilligers enorm belangrijk. Op de verschillende locaties ondersteunen ze op de vloer, achter de schermen, bij activiteiten en bij schoolprojecten. In totaal zetten zo’n 300 vrijwilligers zich in om het werk van de bibliotheek mede vorm te geven. Dus dankjewel Eindhoven Doet en dankjewel vrijwilligers!”

Heeft jouw organisatie ook interesse in het Keurmerk Goed Geregeld of wil je meer weten? Neem contact op met onze adviseur Diana.