16 november 2021 Inspiratie event Oranjehelpers

Wil jij meer jongeren op een duurzame manier aan je binden? Oranjehelpers deelt graag hun ervaringen met jou. Kom dinsdag 16 november naar hun inspiratie event over werven, inspireren en duurzaam activeren van jongeren die zich vrijwillig inzetten.

Als OranjeHelpers ondersteunen wij jou graag in het enthousiasmeren en werven van jongeren zodat ze op een duurzame manier verbonden worden aan jouw organisatie. Wij doen steeds meer kennis op, die we graag met jullie delen.

Daarom nodigen we jullie uit voor ons inspiratie event op dinsdag 16 november in de Social Impact Factory in Utrecht. Van 13.30 uur tot 17.00 uur delen we met jou in één middag onze inzichten op het gebied van werving, binding en inzet en bieden experts jou concrete handvatten zodat je voorzien van nieuwe ideeën aan de slag kunt. In de bijlage vind je de uitnodiging voor dit event. Je kunt je gratis aanmelden voor dit event via tijdvooractie.nl/event 

Om je alvast warm te maken, delen we graag onze nieuwste trainingsvideo met je, die in het teken staat van straatwerving. 
Vier tips van Giel-Jan om succesvol jongeren te werven op straat.