Inschrijven

Disclaimer

De website Eindhovendoet.nl wordt beheerd door Vrijwilligerspunt. Ondanks de constante zorg die Vrijwilligerspunt aan de samenstelling van deze website besteedt, kan het zijn dat informatie onvolledig of onjuist is. Daarom kunnen aan de informatie op Eindhovendoet.nl geen rechten worden ontleend. Evenmin is Vrijwilligerspunt aansprakelijk voor schade door onjuiste en/of gedateerde informatie.

Vrijwilligerspunt is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van Eindhovendoet.nl of de onmogelijkheid de webpagina te kunnen raadplegen. Vrijwilligerspunt mag de webpagina's en vacatureteksten naar eigen inzicht veranderen of verwijderen. Vrijwilligerspunt is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of verwijdering.
Op de pagina's van Eindhovendoet.nl kunnen links naar instellingen en organisaties zijn opgenomen. Vrijwilligerspunt is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waarnaar verwezen wordt. Je bent zelf verantwoordelijk voor al wat je op Eindhovendoet.nl plaatst.

Heeft u suggesties ter verbetering van Eindhovendoet.nl, dan kunt u een e-mail sturen naar Carla van Herpen via c.v.herpen@vrijwilligerspunteindhoven.nl.