Inschrijven

Disclaimer

Ondanks de constante zorg die Eindhoven Doet aan de inhoud van deze website besteedt, kan het zijn dat informatie onvolledig of onjuist is. Daarom kan aan de informatie op Eindhovendoet.nl geen rechten worden ontleend. Evenmin is Eindhoven Doet aansprakelijk voor schade door onjuiste en/of gedateerde informatie. Eindhoven Doet is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van Eindhovendoet.nl of de onmogelijkheid de webpagina te kunnen raadplegen.

Eindhoven Doet mag de webpagina's en vacatureteksten naar eigen inzicht veranderen of verwijderen. Eindhoven Doet is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of verwijdering. 

Op de pagina's van Eindhovendoet.nl kunnen links naar instellingen en organisaties zijn opgenomen. Eindhoven Doet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waarnaar verwezen wordt.

Je bent zelf verantwoordelijk voor alles wat je zelf op Eindhovendoet.nl plaatst (vacatures, workshops, profielen, etc.).

Heb je suggesties ter verbetering van Eindhovendoet.nl, stuur dan een e-mail naar Carla van Herpen: c.v.herpen@eindhovendoet.nl.