Werklab flexibele inzet

In deze bijeenkomst gaan we aan de slag met het werkboek “flexibele inzet” wat je hebt ontvangen bij het volgen van de workshop “lenig met flexvrijwilligers” en/of wat je hebt kunnen downloaden van onze site. We gaan in groepjes stap voor stap jouw flexibele vrijwilligersklus bedenken en beschrijven. Elkaar hierin inspireren zal de grootste gemene deler zijn.

Snel navigeren naar:

Dus, kom erbij, kom erbij en laat je fantasie de vrije loop voor jouw flexvrijwilligers en die van de andere organisatie! We leren al doende van elkaar.

Nog even op een rijtje: Er zijn drie vormen van flexibele inzet van vrijwilligers, ze hebben gemeen dat ze het gemakkelijker maken voor je potentiële vrijwilliger om het vrijwilligerswerk in te passen in de volle agenda.

De vrijwilliger doet eenmalig (van een uurtje tot een dag) inzet voor jouw organisatie.

De vrijwilliger zet zich voor jouw organisatie in met een duidelijk begin en einde (een project).

De vrijwilliger is vast verbonden aan jouw organisatie, maar niet op vaste dagen. Hij/zij kan het werk doen op eigen tijd en binnen eigen agenda (deze vorm vind je niet terug in het werkboek).

We nemen alle coronaregels natuurlijk in acht!! (mondkapje, 1.5 meter afstand etc) Mocht het nodig zijn op afstand elkaar te ontmoeten dan gaan we over op een digitale zoombijeenkomst waar je dan tijdig van op de hoogte wordt gesteld.

Wat heb je nodig voor dit werklab:

-          Het werkboek wat je hier kunt downloaden

-          Tijd en ruimte om met elkaar “buiten de lijntjes te kleuren”

-          Mondkapje

-          2 uur tijd en focus

Foto

Datum en tijd:
Donderdag 2 december van 19.30 tot 21.30 uur

Locatie:
Wijkcentrum de Dommel Bennekelstraat 131 Eindhoven

Aantal deelnemers:
Minimaal 6 maximaal 10

Werklab wordt gegeven door Marjo Dankers van Eindhoven Doet

Inschrijven