Workshop: Vrijwilligers begeleiden mét plezier

Je wilt natuurlijk dat jouw medewerkers zich lekker thuis voelen bij jouw organisatie, zorgen voor je vrijwilligers is belangrijk. Je wilt dat ze het gevoel hebben gewaardeerd te zijn, zich uit te kunnen spreken en hun talent ten volle kunnen benutten. Bij jóuw organisatie!

 

Snel navigeren naar:

Maar hòe doe je dat nou?

In deze workshop gaan we kijken naar hòe je met een vrijwilliger in gesprek kunt gaan. Op welk moment je welk gesprek voert en met welk doel. Wat je doet en zegt wanneer je feedback wilt geven. Hoe je een vrijwilliger kunt begeleiden, aansturen of ondersteunen. Welke zaken bespreek je in welk gesprek of contact? Wat verwacht jij en wat verwacht de vrijwilliger van jou en je organisatie? Waar wordt de een blij van en de ander juist niet en hoe kom je daar dan achter? Hoe je een vrijwilliger warm verwelkomt maar ook een warm afscheid geeft. Want beide momenten zijn enorm belangrijk, en natuurlijk alles daar tussenin.

Of je nu jaren ervaring hebt in het begeleiden van vrijwilligers of er net mee begint, deze workshop geeft je een aantal handige handvatten om jouw begeleiding te verbeteren.  Je bent van harte welkom!

people1 (002)

Datum en tijd:
Dinsdag 7 december 2021: 19.30-21.30 uur

Locatie:
Wijkcentrum de Dommel Bennekelstraat 131 Eindhoven

Aantal deelnemers:
Minimaal 6 maximaal 11

De workshop wordt gegeven door Marjo Dankers van Eindhoven Doet

Inschrijven