Workshop: Stralen op Jijdoet040 in woord en beeld

Vacatures schrijven waar vrijwilligers ook echt op afkomen, dat is wat je wil. Met de tips en trucs in deze workshop gaat dat je lukken! Het oog wil ook wat, we worden met zijn allen steeds visueler ingesteld, dus wil je in één oogopslag duidelijk maken wat het vrijwilligerswerk inhoudt. 

Snel navigeren naar:

We leren je niet alleen hoe je goede foto's maakt, maar ook hoe je een foto laat aansluiten bij je vacature. Geen camera? Geen probleem! In deze workshop leer je met je smartphone mooie foto’s maken. Met je woorden en plaatjes trek jij precies die vrijwilliger die je zoekt!

We nodigen je graag uit om deze de workshop ‘Stralen op JIJDOET040 in woord en beeld’ bij te wonen. Speciaal ontwikkeld voor organisaties die gebruik maken of gaan maken van de app Jijdoet040!

Deelname is gratis voor Eindhovense organisaties en gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. Ken jij een organisatie voor wie deze workshop ook interessant is? Deel deze info dan! Hoe meer toffe vacatures op Jijdoet040, hoe meer mensen we kunnen inspireren vrijwilligerswerk te doen.

stralen 1

Aantal deelnemers:
Minimaal 6 deelnemers, maximaal 12.

Datum en tijd
De workshop wordt gegeven op; 

  • Donderdag 28 oktober 2021 van 19.30 tot 21.00 uur.

Locatie
Nog nader te bepalen

Trainer is Diana van den Eijnden,

Inschrijven