Workshop en trainingen

Wij delen onze en jullie kennis graag en organiseren daarvoor diverse workshop, trainingen, inspiratiebijeenkomsten.

Bekijk hieronder ons aanbod.

Jouw organisatie in beeld; de organisatiescan.

Als bestuur wil je het beste voor jouw organisatie. Je wilt meebewegen met ontwikkelingen en het werk goed uitvoeren. Dan is het goed om af en toe pas op de plaats maken, stil te staan bij het nu en na te denken over de toekomst. Daarmee helpt de organisatiescan jou!
Lees meer

Workshop: Leniger met flexvrijwilligers

Maak je organisatie klaar voor nieuwe gezichten!
Vrijwilligersland is in beweging, zoals de hele samenleving steeds in beweging is. De keuze is reuze voor mensen die iets willen betekenen, dus hoe zorg je dat die vrijwilligers voor jouw organisatie kiezen? Je ziet dat veel mensen graag iets doen voor een ander en de samenleving, maar niet willen vastzitten aan een organisatie. Ze willen zich op momenten inzetten die passen in hun drukke agenda. Past dit binnen jouw organisatie, of ben je alleen nog gericht op binding met vaste vrijwilligers? Maak dan nu je organisatie leniger!
Lees meer

Stralen op Jijdoet040 in woord en beeld.

Vacatures schrijven waar vrijwilligers ook echt op afkomen, dat is wat je wil. Met de tips en trucs in deze workshop gaat dat je lukken! Het oog wil ook wat, we worden met zijn allen steeds visueler ingesteld, dus wil je in één oogopslag duidelijk maken wat het vrijwilligerswerk inhoudt. 
Lees meer

Workshop: Vrijwilligersbeleid: Goed Geregeld voor je vrijwilligers

Vrijwilligers zijn het belangrijkste kapitaal in je organisatie. 
Investeren in je vrijwilligers levert je daarom veel op! Maar hoe doe je dat nou goed, dat werken met vrijwilligers? Waar moet je aan denken? Wat moet je regelen?
Lees meer