Workshops en trainingen

We delen graag onze kennis en geven organisaties de mogelijkheid om hun kennis met elkaar uit te wisselen. 
We bieden workshops, trainingen, werklabs en inspiratiesessies:

·         Workshop: eenmalige bijeenkomst (online of offline) over een bepaald onderwerp. Inspirerend, interactief en praktisch van aard met een beetje theoretische achtergrond.

·         Training: meerdere bijeenkomsten (online of offline) in een serie over een breder onderwerp, theoretische achtergronden en praktisch, interactief, inspirerend.

·         Werklab: Samen met een adviseur aan de slag met een werkblad rondom een onderwerp. Na de bijeenkomst heb je een product (een vacature bijvoorbeeld) af. Dit is het vervolg op een workshop of training, maar je kunt het gewoon los volgen.

·         Inspiratiesessie: een grote bijeenkomst met gastspreker, bomvol inspiratie en netwerkmogelijkheden. Je gaat naar huis vol vernieuwende ideeën voor jouw organisatie.

Bekijk hieronder ons aanbod.

14 december: 'Werken met vrijwilligers met een kwetsbaarheid'

Werken met vrijwilligers met een kwetsbaarheid is een vak apart. Iedereen heeft zijn/haar eigen talenten in te zetten maar zién we die talenten wel altijd? Met welke bril kijk jij naar jouw vrijwilligers? En is die blik wel open en zonder oordeel?
Lees meer